Hej alla glada!

Här har jag inte varit på jättelänge känns det som. Jag har inte haft så mycket tid till att blogga eller pyssla på ett tag.
Jag håller på och kämpar med mina visningar - har gjort 2 egna så här långt och jag har 3 inbokade nästa vecka som är min sista vecka - tyvärr fattas det fortfarande 3. Känner att jag börjar få lite panik nu!! Jag måste ha in 3 visningar till nästa vecka för då går ju tiden ut. Om jag lyckas så kommer jag att hålla 6 visningar nästa vecka och det kommer bli lite kämpigt men jag SKA klara det!
Pyssellusten har försvunnit helt tyvärr. Har inte pysslat på...en vecka nu...? Jag kommer inte ens ihåg när jag höll på sist. Ingen inspiration och ingen lust men den kommer väl tillbaka hoppas jag. Just nu har jag bara så mycket annat i huvudet och jag känner mig ganska pressad just nu på pga alla visningar jag ska göra och som jag måste få in tills nästa vecka. Bara jag får mmina 3 veckor gjorda så jag kan gå vidare - ska bli så skönt när det är gjort!

Har hållt på och letat efter almenacka för 2008 och hade aldrig trott att det skulle vara så svårt att hitta en. Dom finns väl att köpa året runt (??)trodde jag...
Jag hittade en sida på nätet där man kan beställa en lite mer personlig almenacka...

image106
image107
image108

Jag ville genast beställa när jag såg denna men jag tänkte efter och bestämde mig att det var lite onödigt dyrt för en almenacka - 275 kr med frakt och allt. Jag får nog leta vidare, måste ju hitta en förr eller senare.
Jaha, det var allt för idag. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Tisdag förmiddag

Idag har jag äntligen haft tid att göra klart det sista "fröken" kortet.
Även till detta kort har jag använt stämpel från Hänglar och stänglar. Jag har använt papper från Basic grey och lite Qk detaljer - blad och kvistar, texten är Qk Handprint.

Så här blev det...

image105

Det var allt för idag. Ha en bra dag!

Dramatiskt första visning

Här satt jag och skrev ett inlägg och sen när jag hade infogat bild så stängde jag istället för att spara så nu får jag göra om alltihop. Den här gången blir det nog en kortare version...

På visningen igår (som gick bra för övrigt) skadade sig lillan igen. Den här gången var det huvudet som fick sig en törn. Ingen såg hur det gick till men det måste ha varit nåt vasst (hörnet på byrån??) för hon hade ett gapande jack i bakhuvudet. Det konstiga var att hon grät bara i några minuter sen slutade hon och var hur glad och pigg som helst så det tog ett tag innan vi upptäckte det.
Det blev ju till att ringa akuten (väntetiden var låååång) och när jag väl kom fram på telefonen så ville dom att hon skulle komma på en gång. Väl där tänkte dom först sy men bestämde sig sen för att tejpa.

image104

Hon mår hur bra som helst och verkar inte alls ha ont vilket jag tycker är konstigt.
Annars har helgen varit bra, den har gått otroligt fort!
Idag har jag städat hela dagen med mina nya städgrejer - måste ju träna och lära mig produkterna som jag ska visa. Jag kan säga att städningen kommer att gå mycket fortare från och med nu och det kommer bli ordentligt rent!
Imorgon ska jag jobba på mitt gamla jobb igen och på torsdag har jag min första egna visning (om jag inte lyckas boka in en visning innan torsdag). Än är jag inte nervös men kommer garanterat bli det när det väl blir dags fast det kommer bli roligt också.
Undrar när jag kommer få tid att göra nästa kort...?

Tjingeling!

Lite nytt

Det känns som jag inte varit här på evigheter...
Jag har haft lite att stå i, b.la annat har jag hållt på att ordna inför visningen som jag ska ha här på lördag. Det blir min första visning av 8 som jag ska ha inom 3 veckor. Det var inte lätt att "ragga" folk till denna visning även om det bara är familjen och släkten. Jag var tvungen att ha minst 4-5 personer och dom flesta var ju naturligtvis upptagna just den här lördagen men efter en hel dags ringande så fick jag äntligen tag i lite folk.
Samtidigt var jag tvungen att ordna 2 helt andra visningar som ska komma efter lördag och jag tror det ordnar sig med båda två (får besked imorgon).

Hursom helst...igår hann jag göra 2 kort på förmiddagen medans barnen var på dagis. Hade planer på att göra kort till Tiffanys dagisfröknar som dom ska få när hon slutar (börjar skolan till hösten) och två av dom korten är nu redan klara så nu behövs det bara ett till.
Dom blev så här:

image101

image102

Jag hade tänkt göra det sista nu medans lillan sover middag idag men så ringde dom från mitt gamla jobb och undrade om jag kunde jobba imorgon och lite nästa vecka så då måste jag ju förbereda lite inför visningen idag istället och fredagsstäda och allt det där...
Efter visningen på lördag ska vi på kalas men på söndag kanske jag får tid.

Ja just det ja - har ju glömt berätta att jag vann  DT-tävlingen som Kort i fokus hade för ett tag sen. Dom plockade ut 9 st vinnare och jag var en av dom. Vad detta innebär vet jag inte riktigt än...men det kan nog bli kul :)

Det var allt för idag. Ha en trevlig helg får jag väl säga redan för imorron hinner jag nog inte blogga.

Usch...

Idag mår jag inte bra. Har ont i halsen och känner mig allmänt risig. Ingenting känns roligt, vill helst bara gå och lägga mig men det kommer ju förstås inte på fråga.
Idag på förmiddagen hade jag ju tänkt pyssla lite men det kände jag inte för. Hade tänkt göra några kort men istället gjorde jag klart en skylt som borde varit färdig för länge sen. Skylten är ett beställningsjobb och det var meningen att jag skulle försöka hitta små miniatyr träningsredskap att sätta på men jag har inte hittat några så idag bestämde jag mig för att sätta på lite blommor och blad bara så den blir klar nångång...den har ju legat så länge nu.
Själva skylten är i trä och bokstäverna likaså, dekorationerna är förstås Quickutz.

image100

Så var det söndag igen...

...och jag fick sovmorron vilket alltid är skönt och så har jag hunnit pyssla lite. Jag har 3 kort att visa varav 2 är helt färdiga. Det tredje jobbar jag fortfarande på och jag vet inte riktigt vad det ska bli för slags kort än...
Det första kortet gjorde jag i fredags medans lillan sov middag.

image97

Bilden blev lite suddig och färgerna stämmer inte riktigt överens med verkligheten men det är nära nog. En aning plåttrigt blev det...
Stämplarna är från hänglar och bokstäverna är utstansade med Qk Biography, blad och kvistar är också utstnsade med Qk.
Snigeln har jag fäst på 3D kuddar i eftehand för det såg så tomt ut just där...

Det andra kortet gjorde jag igår. Det blev ett till grattiskort.

image98

Det ska jag min lilla tjej få när hon fyller 2 i juni. Stämpeln är från hänglar och jag har som vanligt använt Qk blad och siffror, pappren är från Maja Design.


Det trdje kortet vet jag inte riktigt vad det ska bli...än. Jag ville bara testa att göra ett lite mindre kort (11x12 cm) och hade redan motivet målat och utklippt. Här har jag använt stämpel från Magnolia, mönsterpapper från Basic grey och Qk dekorationer.

image99


Tråk onsdag

Igår var jag på del 2 av jobbintervjun och det tog hela dagen. Den började kl. 10 och var inte slut förräns  kl.15.45. Satt still hela dagen och lyssna och lyssnade. När jag kom hem var jag helt slut och hade värsta huvudvärken! Jag visste inte att man kunde bli så trött av att bara sitta still och lyssna. Trode jag skulle sova jättegott den natten men icke då...
Hursom helst - jag fick jobbet! Ska utbildas i 3 veckor med början den 19:e...ska bli intressant och se hur detta ska gå - jag är liksom inte direkt en säljartyp om man säger så.

Hann göra ett beställningskort nu på förmiddagen. Lusten fanns inte där när jag började men jag tvingade mig själv och efter ett tag infann den sig. Det är ett grattis kort till en som fyller 60. Jag har använt stämpel från hänglar (svårt det är att välja motiv när man gör kort  till äldre människor...), Qk blad och kvistar, knappar och blommor. Siffrorna har jag monterat med 3D kuddar. Pappren är från Basic grey.

Jaha, det var allt för idag. Ska ju strax hämta ungarna på dagis och sen hem och laga middag och allt annat som ska göras.

Tjingeling!

image96

Idé torka

Som planerat satt jag och pysslade nu på förmiddagen, fick ihop 2 kort. Det var svårt att få ihop det första kortet. Helt slut på ideér och hittade inga matchande papper som gick i rosa. Stämpeln från hänglar bara älskar jag och jag gillar blommorna men resten - näää...blev inte nöjd. Flickan är förresten ditsatt med 3D kuddar.

Kort nr. 2 blev ett snabbkort. Hade inte mycket tid kvar så jag bara slängde ihop nåt. Motivet har legat färdigmålat i säkert en månad nu och äntligen kom det till användning. Jag har en hel låda med färdigmålade motiv som jag kan plocka ur om det behövs.
Det var allt för idag.

Tjingeling!

image94

image95

Mera pyssel

Medans lillan sov middag så hann jag faktiskt göra ännu ett grattiskort. I kuvertet har jag stoppat ner remsor som tillsammans bildar ordet GRATTIS. Innan jag limmade fast remsorna stoppade jag i dom liste löst och jag fick till det perfekt, sen när jag tog ur dom och skulle sätta på lite klister.....naturligtvis blev det inte lika bra andra gången jag stoppade i dom. Varför blir det alltid så?? Hursom helst...jag har använt stämpel från Hänglar, lite Quickutz och papper från Basic grey.
Imorron hoppas jag att jag hinner pyssla en del, jag har flera färdigmålade motv som ligger.


image93

Lördags pyssel

På helgerna hinner jag inte pyssla så mycket fast idag hann jag ändå göra ett snabbkort medans lillan sov middag. Det blev ett födelsedagskort som jag ska ge till en brorson när han fyller i april. Stämpelmotivet har jag fäst med 3D kuddar och texten är Diesel classic medans siffrorna är Blossom Grand. Vad skulle man göra utan Qk's??
Jag har använt vit chalk runt kanterna på cirklar och text för att få en lite ruggad look.

I går var jag på anställningsintervju på förmiddagen (säljarjobb) och idag förmiddag ringde dom och ville ha dit mig till steg 2 (produktinformation och intervju igen). Nästa steg är på tisdag förmiddag - vi får se hur det går.

Ha en fortsatt trevlig helg!

image92


Äntligen fredag - igen!

Idag hann jag knåpa ihop ett kort på förmiddagen.
Jag har använt en stämpel från Hänglar och några av pappren jag köpte på mässan samt olika swirlar.

422282-89

Jag brukar sitta i köket och pyssla, det är lagom ljust och bra. Tyvärr blir det ett himla släpande på saker fram och tillbaka. Här har jag bara tagit fram det absolut nödvändigaste...

422282-90

Jag kan ju givetvis inte ha allt detta framme när lilla Noelle är hemma/vaken för då skulle hon ha jättekul med alla saker. Skulle ju behöva ett eget rum - pysselrum - men det finns tyvärr inte plats så jag får fortsätta att släpa med grejer fram och tillbaka ett tag till.

Ha en trevlig helg - det ska jag!

Syskonkärlek

Idag har jag inte hunnit pyssla alls så jag har inga kort att ladda upp me däremot tänkte jag lägga upp några bilder.
Två är från lekparken härom dagen när det var så himla fint väder ut. Det var riktigt svettigt!
Resten av korten är från igår morse tror jag. Vi satt vid frukostbordet och hade precis ätit frukost.

Jag såg att mitt inlägg igår var lite knasigt...det fattas lite text på slutet. Det ska iallafall stå "Detta kort gick fort att göra och det är så roligt när det går fort att göra kort när det går fort och man dessutom blir nöjd!"
Jag vet inte riktigt vad som hände där.
Måste gå för nu står lillan och kastar ut den rena tvätten på golvet.

Tjingeling!

422282-84

422282-85

422282-86

422282-87

422282-88

Hjälp!!

Dagen började ganska bra. Barnen vaknade på bra humör men sedan när det blev dags för lillan att sova middag så förvandlades hon till ett monster som bara skrek och sparkade och slog. Jag fick ge upp efter 3 försök för jag var helt slut! Hoppas hon är helst slut ikväll och somnar fort.

Igår hann jag göra 3 kort samt montera ihop ett från dagen innan. Den ena ballongen har jag monterat med 3D kuddar fast det syns inte på bilden. Jag har inte målat något vitt "blänk" på bokstäverna än man det är tänkt att jag ska göra det.


Gårdagens alster

Härom dagen såg jag att Kort i fokus hade en desigteam-tävling så jag tänkte att jag skulle göra 3 kort och skicka in bara för skojs skull. Dom vill ha 3 kort varav ett skulle vara helt utan stämpelmotiv, ett skulle vara enligt en av deras skisser och det tredje skulle vara med lila i fokus.
Först ut är kortet utan stämpelmotiv...

422282-82

Detta var svårt när man inte får använda sig av stämplar. Jag ångrar att jag inte rev lite kanter och så på det randiga pappret, nu ser det så fyrkantigt och platt ut. Jag blev inte så nöjd med andra ord.

Sen har vi kortet utifrån en av deras skisser...

422282-83

Jag tycker att den lilla cirkeln förstör hela kortet. Jag hade velat ha cirkeln större men jag hade redan en cirkel färdig från ett annat kort och det precis rätt färg och papper så jag använde mig av den (ren snålhet och lathet). Jag hade också motivet redan färdigmålat så jag var lite låst när det gällde färger på pappren. Blev som sagt inte så nöjd med detta kort heller.

Sist har vi kortet med lila i fokus. Jag som aldrig jobbar med lila (har helt enkelt inte hittat några snygga lila mönsterpapper).

422282-81

Detta kort är Linda Muhr inspirerat (ifall ni inte såg det redan). Hon gjorde ett liknande kort fast i helst andra färger och stämplar för ett tag sen. Jag tyckte det blev så himla fint och jag ville testa att göra nåt liknande och här är resultatet. Detta kort var jätteroligt att göra och konstigt nog så gillar jag resultatet. Jag bara älskar dom stora blommorna! Detta kort gick fort att göra och det är så roligt när det går fort att gö

Snabbkort

Här kommer ett litet snabbkort jag slängde ihop igår.
Jag hade bestämt mig för att inte använda så mycket dekorationer på dett kort, bara några få blommor.
Jag började på ett annat kort precis efter jag var klar med detta och det tänkte jag göra färdigt idag. Jag bestämde mig för att inte använda varken blommor eller blad på det kortet och därför har jag kört fast lite...(*fniss*)
Det fattas nåt men jag vet inte vad.
Bäst jag sätter fart nu så det blir klart.
Tjingeling!


Snabbkort


Mässan

Jag blir inte klok på den här bloggen...
Jag kan bara inte ladda upp fler än en bild i samma inlägg hur mycket jag än försöker. Det konstiga är att jag har gjort det förut och då funkade det hur bra som helst! Jag blir så irriterad, har ju inte lust att sitta i flera timmar och försöka klura ut vad det är som går snett...
Hur som helst...tänkte lägga upp lite bilder men nu blir det bara en bild för tillfället. Det är såklart en bild på det jag köpte på mässan. Jag har kikat runt lite på andras bloggar, såna bloggar jag går till dagligen och överallt finns det bilder på vad dom inhandlade på mässan. En del handlade hur mycket som helst - det ville jag också göra men jag fick hålla igen, man är ju tyvärr inte gjord av pengar.
Jag var ute efter mönstrade papper men det tyckte jag var svårt att hitta. Visst fanns det mycket men inte direkt så mycket i min stil. Jag är inte så förtjust i starka färger och stora mönster och sånt. Sen ville jag inte stå i kö för att köpa ett papper här och ett papper där så för min del blev det inte så himla mycket papper. Sen så här i efterhand ångrar jag ju att jag inte köpte vissa papper men så är det alltid. Kul var det iallafall att gå runt där och titta på allt, mindre kul var det när köerna var hur långa som helst.
Nästa gång jag åker på mässa så måste jag vinna på lotto först!

inköp


RSS 2.0