Dagens kort

Och så dagens kort...hann tyvärr bara med ett kort idag. Motivet hade jag redan färdigt, det målade jag för flera månader sen och idag fick jag använding för det.
Något som jag behöver mycket mera av är mönstrade papper och dekorationer. Mycket mera!


Dagens kort


Snabbkort nr. 2

Här är det andra kortet, det blev ett riktigt pojkkort som gick snabbt att göra. Jag har inte använt så mycket dekorationer, tyckte liksom inte att det behövdes.

Snabbkort nr. 2


Snabbkort

Igår hann jag göra 2 st kort, det blev 2 ganska enkla kort som inte tog alls lång tid att göra eftersom motiven redan var målade...

Snabbkort


Lite pråligt

Och så kommer det ett kort till som jag gjorde igår. Det blev lite "pråligt" men det såg så tomt ut utan allt det där gröna...
Tänkte försöka slänga ihop ett snabbkort idag om jag hinner...vi får se.

Just nu håller jag på och försöker hitta en die som hör till Vixen setet (misteltoe) men det verkar omöjligt att hitta så jag kanske blir tvungen att köpa hela setet om det ens går att få tag på längre...(hoppas hoppas).
Måste sätta fart nu om jag ska hinna skapa något..."Hem till gården" börjar ju snart och det får jag bara inte missa!

Tjingeling!

Lite pråligt


Och så ett litet kort...

Givetvis har jag testat det nya alfabetet på detta kort som jag gjorde igår.
Jag funderar på att lägga till ett utropstecken efter grattis för att det ska se mer centrerat ut men jag har inte helt bestämt mig än.
Tänkte fortsätta pyssla lite idag men först ska jag gå och göra en kopp te.

Ha en bra dag!

Och så ett litet kort...


Mera presenter...

Här är några stämplar och en shape die jag fick i present också fast dom fick jag redan förra fredagen. Jag kan ite få nog av Magnolias stämplar...

Mera presenter...


Tidig present

Igår kom det ett paket på posten och det var till mig!!
Det var en för tidig födelsedags present (fyller år den 6 mars) från min man.
Det var ett nytt alfabet till min Quickutz - Ck Hnadprint minis - tjohoooo!
Har velat ha det ett bra tag nu och det är svårt att få tag på eftersom det inte tillverkas längre.
Jag blev givetvis superglad :)

Tidig present


Måndag kväll

Sitter och strötittar lite på "American Idol", dom små sover och det är lugnt och skönt.
Tänkte visa ett kort som jag gjorde igår som jag är totalt missnöjd med - tyvärr.
Har lite idétorka igen...

Måndag kväll


"Snabbis"

Tänkte bara göra et snabbiblägg och visa ett kort som jag gjorde igår. Kortet tog inte alls lång tid att göra eftersom motivet redan var målat och jag visste precis hur jag ville ha det. Ett väldigt enkelt kort som gick snabbt att göra!

Trevlig helg på er!




Beställning klar!

Nu har jag bytt ut beställningskortet jag gjorde härom dagen...
Jag tyckte inte att stämpeln såg "gubbig" ut så jag skickade min man som jobbar i Borås den här veckan till Magnolia för att skaffa en "gubbigare" stämpel åt mig. Snäll som han är köpte han en del andra stämplar och Qk dies åt mig också (tack snälla du!).
Iallafall så blev resultat lite "gubbigare" än det förra så jag hoppas att den som har beställt kortet gillar det.
Ikväll när lillan sover hoppas jag att jag kan färglägga några av dom andra stämplarna jag fick. Det är så himla kul att färglägga helt nya motiv.
Nu är det dags att gå och ta reda på röran dom små har skapat medans jag varit upptagen...


Beställning klar!


Ett litet kort

Ett litet kort blev det gjort idag också. Imorgon är barnen inte på dagis så då blir det nog inte mycket pyssel tyvärr. Jag har ett projekt på gång som jag håller på och trixar lite med men jag får ta lite då och då när barnen är hemma. Det går inte att riva fram allt och sätta sig vid köksbordet för då får jag sällskap av den lilla...
Jag brukar stå vid köksbänken och pyssla när jag är ensam hemma med barnen, inte så bekvämt men det är enda sättet om jag vill ha grejerna ifred.
Idag är det riktig tv-kväll, Men in trees, Lost och Womens murder club...
Ska ta och duscha nu och sen är det Bolibompa, då kanske jag kan trixa lite med kortet om dom bara sitter still och tittar på tv.

Go'afton!

Ett litet kort


Så här blev det

Beställningskortet är klart. Det blev ungefär som jag hade tänkt mig.
HIdag hade jag fullt upp hela förmiddagen, var tvungen att åka in till stan en sväng så jag hann inte med så mycket pyssel idag heller.
Jag har en del påbörjade projekt som jag tänkte jobba vidare med imorgon, får se om jag hinner göra färdigt något.

Ungarna kollar på Bolibompa så det är ganska lugt och skönt för tillfället. Ska försöka få dom isäng samtidigt ikväll. Äntligen har lillan börjat sova bättre - det känns underbart!
Ska kolla på Gossip Girl ikväll. Det blir bättre och bättre tycker jag. Första avsnittet var ointressant, jag börjar faktiskt tycka om det.
Det var allt för den här gången. Tjingeling!

Så här blev det


Snabb inlägg

Idag trodde jag att jag skulle känna ig jätte pysslig och få en hel hög med kort gjorda men där trodde jag fel!
Det tog faktiskt emot lite när jag satte mig ner och skulle börja. Jag hade heller inga bra ideér till just det kortet jag gjorde så jag bara gjorde lite...
Det syns tyvärr också, blev inte alls nöjd med det.

Jag har påbörjat beställningskortet, har bara hunnit börja färglägga än så länge. Får se om det kan bli färdigt imorgon, annars har jag tills på fredag på mig.

Dags att göra iordning kottarna, läggdags snart ju!
Ha det!

Snabb inlägg


Snabb kort

Idag gjorde jag ganska snabbt ett kort som liknade det jag gjorde härom dagen. Jag hade tänkt göra fler kort men tiden räckte inte till...
Imorgon har jag hela förmiddagen för mig själv så då tänkte jag passa på att pyssla vidare i lugn och ro. Har fått ännu en beställning på ett födelsedags kort som jag tänkte trixa lite med. Det ska vara till en äldre herre så det blir en utmaning...




Snabb kort


Snabb kort

Jag hann även göra ett grattis kort. Det tog inte särskilt lång tid att göra eftersom motiven redan var målade, behövde bara klippa ut flicka.
Jag hade en idé om hur jag ville ha det så det var bara att klippa och klistra...
Jag har sålt en hel del kort på sista tiden och min stora hög med färdiga kort har krympt och nu behöver jag fylla på den igen.
Får se hur många fler kort jag hinner göra i helgen.


Snabb kort


Kalas kort

Igår påbörjade jag kortet som min dotter ska ha med sig påkalaset nästa helg och idag blev det färdigt. Det gick ganska fort att göra eftersom jag visste ungefär hur jag ville ha det. Det blev ett ganska enkelt kort.

Kalas kort


Ridning

Här har vi en bild på Tiffany (min dotter) och Tobbe.

Ridning


Beställningskort

Här är kortet hon beställde...

Beställningskort


Ett litet besök...

I tisdags kom min syster på besök, hon sov över och vi hade riktigt kul.
Hon beställde ett alla hjärtansdags kort som hon skulle ge sin kille. Jag tänkte visa det här också.
Igår åkte vi allihop - jag, min syster och mina 3 flickor till min syster och till ridskolan där hon bor. Dom hade provridning där så min mellersta flicka fick rida. Jag ska visa kort på det också...
Den här veckan som ju också är sportlovsvecka har gått riktigt fort. Vi har haft aktiviteter varje dag. Inskolningen på dagis går bra. Jag har böjat lämna henne nu och då gråter hon givetvis men det går över efter ett tag. Hon har haft otur med förkylning och skadat finger och det har påverkat inskolningen. Jag hoppas det ska bli bra iallafall.
Här kommer en bild på min syster.

Tjingeling!

Ett litet besök...


Ont!

Lillan har skadat fingret!
Sprang runt med en mugg, snubblade och skadade sig rejält i fingret. Det blödde en hel del och såg riktigt otäckt ut. Jag tog henne till doktorn idag och det var inte riktigt så illa som det såg ut men nageln hade krossats och såg ut att göra riktigt ont. Hon är så försiktig med fingret...hon har ju ett stort paket på fingret. Stackars liten!

I helgen hann jag inte med nåt av det jag tänkt göra. Lillan sov inget på fredag natt, hon hade svårt att andas. Fick ta henne till akuten på lördan så hon fick andas in lite ventolin, då blev hon genast lite bättre. Hon har förkylningsastma eller barnastma som det också kallas.
Nu missade vi ju dagis idag men vi ska dit imorgon och jag hoppas det ska gå bra och att jag kommer att kunna gå ifrån en stund som planerat. Vi får se hur det går.

Tjingeling!

Ont!


En gammal layout

Tänkte bara lägga upp en gammal layout som jag gjorde på den tiden då jag scrappade, nu har jag ju nästan helt gått över till kortmakeri. Bilden föreställer min mellersta dotter och hennes första ponny ridning.
Tänker ofta att jag ska göra ett litet mini album eller så men det blir aldrig av...

Idag har vi varit på akuten med den lilla. När hon blir förkyld får hon svårt att andas och det piper och väser i bröstet. Hon fick andas in ventolin och efteråt lät hon genast mycket bättre. Hoppas hon är bättre på måndag...
Har själv ont i halsen och lite ont i kroppen, känner mig lite hängig men det är säkert bättre tills på måndag.

En gammal layout


Fredag

Äntligen är det fredag!
Veckan har gått fort. Första veckan av inskolning är över och nästa vecka ska jag börja lämna henne, först korta stunder och sen öka på. Det har gått hur bra som helst den här veckan, hon verkar gilla dagis och bryr sig inte särskilt mycket om mig. Tyvärr har hon åkt på en förkylning men jag hoppas att den vi kan gå tillbaka på måndag.

Igår gjorde jag ett nytt kort till ingen särskild. det blev ett grattiskort som jag kanske kan få använding för nu snart då det är många födelsedagar i mars, april och maj.
Kortet blev ganska likt mitt senaste beställningskort. Jag är så förtjust i just dom stämplarna och pappren. I helgen tänkte jag göra kort till alla hjärtans dag (till mina 3 tjejer) och ett födelsedagskort till Tiffanys kompis på dagis som fyller år snart. Hon har blivit bjuden på barnkalas hos den här pojken som hon råkar vara väldigt förtjust i...
Vi får se vad som hinns med.

Trevlig helg!

Fredag


Beställningskort

Jag hann ortoligt nog att göra beställningskortet helt klart redan ikväll. Det gick fort som tusan!
Jag tror jag gillar det förra beställningskortet jag gjorde lite mer. Först tänkte jag göra ett exakt likadant men sen ändrade jag mig, det är väl lite tråkigt att göra samma kort 2 gånger...?


Beställningskort


Ett litet paket

Ett litet paket




Idag låg det ett litet paket i postlådan. Det är alltid kul att få paket!Jag beställde 2 Qk shapes och lite blommor från Pappersbiten och det kom idag.
En av blommorna använde jag på kortet jag gjorde idag. Färgerna på blommorna är ju inte riktigt så starka som dom ser ut på bilden.
Fick också en beställning på ett 50-års kort idag igen så det ska jag försöka hinna med innan med, blir troligtvis inte förräns till helgen

Ännu ett kort

Idag har jag hunnit göra ännu ett kort. Det blev ett enklare kort som jag tänkte ge till någon på alla hjärtans dag. Motivet målade jag härom dagen så jag sparade lite tid där...
Det som tar längst tid för mig när jag gör ett kort är att bestämma hur jag vill ha det. Vilket motiv vill jag ha? Vilka färger och vilka papper ska jag ta? Det kan ta en hel dag för mig att bestämma mig ibland och ibland vet jag direkt hur jag vill ha det.

Ännu ett kort


Ny stämpel

Det här kortet gjorde jag härom dagen med en av dom ny stämplarna. Tycker inte att jag fick till det riktigt men det får duga. Håller just nu på att måla en himla massa motiv som jag ska göra kort av.

Idag har jag och lillan varit på dagis. Det var första gången igår och hon gick direkt in i lekrummet och undersökte alla saker. När vi kom igår var det bara vi där och inga andra barn. Avdelningen hon ska gå på är helt nystartad och alla andra barn som ska gå där är också nya.
Idag var det 3 andra barn där också och det var lite spännande. Hon verkar stortrivas, sen får vi se hur det går när jag ska börja lämna henne...
Själv tycker jag såna situationer är lite jobbiga. Flera timmar i ett rum med andra föräldrar som man inte känner, man får sitta där med ett tillgjort leende på läpparna och försöka komma på bra grejer att säga...det är sååå skönt när man får åka hem.


Ny stämpel


En liten bild...

Den här bilden tog jag igår kväll. Det är min minsta tjej med en snuttefilt knuten på huvudet, hon gillar att ha snuttisen på huvudet av nån anledning.

En liten bild...


Magnolia

I torsdags eftermiddag skulle min man hämta sin nya tjänstebil i Borås och då passade jag på att åka med, tänkte handla lite på Magnolia. Vi kom iväg ganska sent eftersom min man kom direkt från jobbet och hämtade mig men vi hade räknat ut att jag borde ha en timme på mig i affären ungefär. Givetvis blev det snöoväder halvvägs ner och det var ganska mycket trafik och det gick inte köra direkt fort... När vi väl kom fram hade jag knappt 10 minuter på mig att handla...

Magnolia

Jag började med pappren eftersom det finns så himla många att välja på och jag har så svårt att bestämma mig! Jag köpte (som vanligt) mest Basic Grey papper "Infuse", jag gillar dom skarpt. Jag köpte även en massa Bazzill cardstock i alla möjliga färger, en lite punch blev det också och en ny Qk shape (dubbel) i form av en blomma, en ny Fluid chalk och sist men inte minst några nya stämplar. Allt är med på bilden utom cardstocken. Jag hade såklart kunnat handla mycket mer om jag hade haft mer tid på mig, det får bli nästa gång.

Beställningskort

I fredags hade jag lite folk här på förmiddagen och då sålde jag några kort och jag fick en beställning på ett 50-års kort som jag tänkte visa här.

Beställningskort

I torsdags åkte jag ju till Borås där min favorit affär Magnolia ligger. Jag lyckades spendera en del trots att jag inte hade mycket tid väl inne i affären men den resan tänkte jag berätta mer om imorgon. Go'kväll!

RSS 2.0