Oj då...

Jag har ju glömt att visa det här kortet...
Det har legat halvfärdigt i över en vecka och härom dagen blev det äntligen klart. Det var bara några få detaljer som fattades, som t.ex det brun-vit-rutiga bandet som är knutet på motivet och den gröna lilla bladkvisten.
Jag tyckte inte det behövdes så mycket eftersom pappret var så fint.
Hoppas fortfarande på en resa till Magnolia i eftermiddag, får snart veta om det är möjligt.

Tjingeling!

Oj då...


Hänglar

Idag har jag målat några motiv från Hänglar & stänglars nya klubb-kit. Tänkte jag skulle göra några kort till alla hjärtansdag men först måste jag köpa mer dubbelhäftande tejp eller fotofix.
Imorgon var det planerat en liten resa till Magnolia i Borås men nu är jag inte helt säker på att det blir av. Jag hoppas att det blir så, vi får se imorgon.

På fredag har jag tid hos frissan - Ä N T LI G E N! Det ska bli så skönt att få ordning på håret. Jag ska göra slingor och toppa, luggen behöver verkligen klippas.
Den här helgen ska vi ju få vara helt barnfria också med början på fredag eftermiddag och det ska bli så himla skönt. Vi får iallafall en natt men jag hoppas på 2.
Nu vill kottarna ha lite kvällsmat innan läggdags.

Tjingeling!

Hänglar


Grått och trist

Vädret ute är grått och trist, vått är det också. Perfekt väder att sitta inne och pyssla i och det är precis vad jag har gjort. Lillan sov middag ganska länge idag, länge nog för att jag skulle hinna göra färdigt det sista inbjudningskortet. Nu är alla 4 klara! Nu är det bara att bestämma vem som ska få vilket och skicka iväg dom.Grått och trist


Inbjudningskort

I helgen började jag göra inbjudningskort. Eftersom jag fyller år snart så tänkte jag att jag skulle göra inbjudningskort. Jag behöver 4 st och jag har 3 st färdiga. Tänkte göra klart det sista imorgon om jag hinner. Tyvärr har jag bara hunnit fota 2 av dom än så länge...
Jag lägger ut dom återstående 2 när det sista är färdigt.
Ska gå och göra borsta tänderna på mina små kottar nu, det är äntligen läggdags!

Tjingeling!

Inbjudningskort


Så här blev det...

Jag bytte ut det vita mot grönt istället, jag tror det blev bättre...


422282-16


Ett litet kort

Idag har jag gjort ett kort. Jag blev inte nöjd med det vita så jag bestämde mig för att ändra...

Ett litet kort


Trött

Idag är jag extremt trött...jag är alltid trött eftersom jag inte får sova men idag är jag tröttare än vanligt.
Har varit och träffat "experterna" idag och pratat om våran lilla tjej som vi har problem med (hon som inte sover). Det var vårat första besök så vi får se hur det utvecklar sig. Nästa fredag ska vi lämna bort henne över natt för första gången! Kan inte beskriva hur skönt det ska bli att få sova en hel natt!
F R I H E T!!!
Jag kommer att kunna göra precis vad jag vill och det ska bli helt underbart. Det blir min första hela natt sen hon föddes. Min mamma ska ha henne och hon ser ju inte fram emot det lika mycket som jag... När våran lilla skriker så skär det i öronen...

Igår gjorde jag färdigt ett kort som jag påbörjade dagen innan. Jag hade problem med att få ihop det och jag är fortfarande inte nöjd med det. Tänkte lägga upp det här.

Trött

Trist

Idag har jag försökt jobba på ett kort men jag kommer inte på nåt bra upplägg. Jag har liksom kört fast. Vad jag än testar så blir det inte bra, tråkigt när det blir så. Jag tror jag behöver inhandla lite mer dekorationer...lite blommor och band, lite nya Quickutz shapes och en hel hög med nya stämplar skulle inte vara så dumt. Man skulle behöva vinna på lotto men det är inte troligt att det händer - särskilt inte eftersom jag inte spelar.

Nu sover iallafall lillan en stund, försökte lägga henne en stund redan imorse men när jag äntligen hade lyckats få henne att somna vaknade hon igen när jag skulle lägga ner henne...
Storasyster sitter och spelar Playstation och då är hon i sin egen värld...
Nu har jag pysseltid men inga bra idéer - typiskt!
Vi får se om jag har nåt färdigt tills imorgon.

Tingeling!

Misslyckat...

Så var det måndag igen... Jag brukar inte ha nåt emot måndagar men idag har allt bara känts...bläää!
Började på ett kort förmiddags, passade på medans lillan sov en stund, men det blev inte bra. Jag kände nästan med en gång (innan jag monterade allt) att det inte skulle gå att få ihop det till nåt bra. Jag monterade ihop det ändå, ville bara få klart det så jag kunde gömma undan det. Jag ska lägga ut det här och sen ska jag bara försöka glömma bort det...

Misslyckat...

Årets första sålda kort!

Igår sålde jag 2 kort som jag gjorde för några veckor sen och dom tänkte jag lägga upp här. Annars händer inget särskilt idag, det är ju söndag...

Hej hej!


Mera snögubbar

Snögubbe

Snögubbe

Äntligen!

I fredags fick vi ett brev som vi väntat på. Äntligen har vi fått tid hos en specialist!

Våran lillflicka (1,5 år) har sedan födseln haft svårt att sova, hon sover knappt alls. Läste i Vi Föräldrar att ett barn i den åldern behöver sova 12-13 timmar per dygn - vi har tur om hon ens sover hälften av det på ett dygn!
Efter 1 och 1/2 års kämpande fick jag nog och ringde BVC som berättade om denna grupp som är specialister på barns sömn och vi fick remiss dit och nu ska vi få träffa dom nästa vecka. Jag hoppas att dom kan hjälpa oss innan vi går under. Detta problem är något som påverkar hela familjen. Den lilla är ju trött jämt och det påverkar allas humör.

Dessutom fick jag reda på att lillan har fått dagisplats - ÄNTLIGEN!
I februari ska jag börja skola in henne och det ska bli intressant att se hur det går. Jag hoppas att hon kommer trivas och ha roligt där. Det kommer definitivt att bli skönt för mig att komma ifrån henne ett tag då jag har henne 24 timmar om dygnet. Kanske detta kommer att bidra till en liten förbättring? Jag hoppas...
Nu är det Bolibompa.

Trevlig helg!

Motiv

Det blev inte mycket pysslande igår men efter att lillan hade somnat igår kväll så satte jag mig och målade några motiv som jag tänkte använda.
Får se om jag hinner slänga ihop nåt kort i helgen kanske.Motiv


Gårdagens...

Tänkte bara lite snabbt ladda upp kortet jag höll på med igår. Till slut fick jag ihop det men jag tycker fortfarande att det saknas något. Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig och så var det med det här kortet. Texten lyder: "Från mitt hjärta till ditt" - på bilden fattas pricken över å men den sitter där nu. Har tänkt färglägga lite motiv idag som jag stämplade upp härom dagen om jag får tid. Lillan har varit väldigt envis dom senaste dagarna...vill inte sova.

Hej så länge!

Gårdagens...

Äntligen

Nu är klockan snart åtta och det betyder L Ä G G D A G S! Det är dagens höjdpunkt... Vi får se om den lilla vill sova, det är inte så säkert men storasyster lägger sig iallafall och då blir det lite tystare och lite lugnare...skönt! Dagen har varit lång med gnälliga och griniga ungar så pysslandet har gått trögt, har fått gjort lite här och lite där men ett kort har jag iallafall fått klart. Det blev ett kort till alla hjärtansdag. Jag påbörjade även ett annat kort men tyvärr har jag kört fast. Vet inte riktigt hur jag ska få till det så jag får jobba vidare på det imorgon.

Tjingeling!


Äntligen

Påsk...

Idag har jag inte hunnit med så mycket. Gjorde färdigt ett kort som jag påbörjade igår kväll. Jag började med att välja stämpelmotiv och färger, sedan valde jag vilka papper jag skulle använda och när det var gjort och jag hade lagt upp allt som jag ville ha det på kortet så tyckte jag att det såg väldigt påskigt ut så det fick bli ett påskkort. Lite tidigt kanske men nu har jag ju iallafall ett påskkort redan klart!
Senare i eftermiddag tänkte jag måla några motiv som jag ska använda till en del kortidéer som jag har - om jag hinner förstås.

Tjingeling!


Påsk...

Ändring...

Gjorde en liten ändring...jag var bara tvungen att lägga till en liten blomma i ena hörnet.

Ändring...

Hjärtligt

Jag fortsätter att pyssla så länge den lilla tillåter, hon brukar ju inte gillar när jag pysslar så jag passar på. Jag har en del idéer som jag skulle vilja testa och kanske får jag tillfälle nästa gång hon tar en tupplur (hoppas, hoppas).
Det här är iallafall förmiddagens kreation. Ett kort som jag kanske kan få användning av snart då alla hjärtansdag närmar sig.

Hjärtligt

Ett födelsedagskort till...

422282-4


Födelsedagskort

Ett kort gjort till svärmor i Kanada som fyller år nästa vecka.


422282-3


Love

422282-2


Lilla Tilda

Jag är urusel på att blogga men tänkte ändå göra ett försök. Under veckan som gått har jag otroligt nog hunnit med att göra några kort som jag tänkte visa här.


422282-1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0