En gammal hÄngel

Det blev ett grattiskort med en gammal hängelstämpel. Motivet målade jag för över en vecka sedan och idag bestämde jag mig för att använda den på ett kort, sagt och gjort, här är resultatet...

Kolla gärna in min magnolia-blogg, där finns det fler nya kort :)
Fylle hÄngelHär kommer ett nytt kort jag gjort med en gammal stämpel från hänglar. Jag gillar dom gamla stämplarna, det är inte lika mycket detaljer på dom. Ju fler dataljer desto krångligare blir det ju att måla...
Dekorationerna är utstansade med Qk och retro punchen. Jag har målat motivet med distresser och texten har jag skrivit ut på datorn.
Mer hinner jag inte idag tyvärr. Ha en trevlig dag :)


 
Här kommer ett till...

...som jag pysslade ihop igår kväll. Ännu en stämpel från hänglars senaste klub-kit. Motivet målade jag för länge seda men det har liksom inte kommit till användning. Jag har utgått från motivet och valt papper och dekorationer efter färgerna som jag målat motivet med. Bladen runt blomman har jag klippt ut från mönsterpapper.Det var allt för idag. Tack för titten och lämna gärna en kommentar, det är alltid trevligt!


.: Kompis-kort :.

Ja, här kommer ett nytt kort som jag har pysslat ihop idag. Har inte hunnit pyssla nåt sen förra veckan och har heller inte haft nån riktig inspiration heller.
Här har jag använt en stämpel från hÄnglars senaste klubbkit som jag målat med distresser. Papper kommer från BG och blommorna är utstansade med retropunch och Qk, hjärtbladen har jag klippt ut för hand.


Det får bli en snabbis......ja, uppdatering alltså. Barnen ska ha kvällsmat strax men jag tänkte lägga upp ett kort jag gjort först.
Jag bara älskar dom 3 basic grey papper jag har använt här men tyvärr syns dom inte så mycket. Stämpeln är egentligen en halloweenstämpel från hÄnglar men jag har målat den i grönt och rosa för att den ska passa till andra tillfällen också. Jag brukar inte göra halloweenkort men jag gillar denna stämpeln och den går ju faktiskt använda när som helst.


Texten "birthday" har jag skrivit ut på datorn, jag har använt lite olika fonter. Blommorna har jag stansat ut med min whalepunch och sen har jag bara klippt ut en grön cirkel och satt i mitten. Fjärilarna har jag klippt ut för hand.
Dags att ge barnen kvällsmat.

Ett till!


Det var så roligt att göra det förra så det blev ett till! Det kommer säkert att bli fler innan jul :)


Det blev visst...

...ett till! Jag hann med ett kort till och detta kort gick riktigt snabbt att göra. Jag har använt mig av en textstämpel som jag målat lite med distress i kanten. Jag har knutit en guldtråd runt texten och sen har jag bara stansat ut blommor och dekorerat med.

Nu blir det iallafall inga fler kort idag. Ska alldeles strax krypa upp i soffan och kolla lite på tv.
Tjingeling på er!

En liten uppdateringJa, här kommer faktiskt ett litet inlägg...
Vissa kort kan ju inte visas på min andra blogg så då får jag ju visa här :)
Jag har faktiskt hunnit göra ett tredje kort idag. Motivet hade jag liggandes och  därför tog detta kort inte alls lång tid att göra.
Ja, det var allt för idag. Trevlig kväll!

RSS 2.0