Snabbinlägg
I fredags hann jag lite kvickt pyssla ihop ett kort som jag tänkte visa.Det var allt för idag !
Uppdatering

Jag har tyvärr inte hunnit pyssla så mycket den här veckan för jag har haft fullt upp med annat och barnen har varit / är sjuka men idag eftermiddag medans lillan sov hann jag faktiskt pyssla ihop ett enkelt kort.

Jag har även ett födelsedagskort ligger färdigt som jag hann med att göra härom kvällen men det kan jag tyvärr inte visa än på ett tag.
Nu är det faktiskt medicineringsdag så det är bäst att jag går och tar tag i det så barnen kommer i säng itid.

Här kommer ett till...Jag hann med ett kort i förmiddags - det blev givetvis ett med rivna kanter. Jag har använt gamla stämplar från Panduro som jag målat med distresser. Pappren som jag använt kommer från Maja design och Basic grey.

Pysselmani

Här sitter jag med ett glas cola  och filosoferar...har gjort en lista ( fast bara i huvudet ) på pysselsaker som jag behöver och den är inte kort kan jag säga. Det västa är att man måste köpa allt på olika ställen. Det finns ju inte en affär som har precis ALLT man behöver eller vill ha och det är dumt! Eller så kanske det är bra ...ekonomiskt sett iallafall.
Dom senaste dagarna har jag hunnit göra en del kort och dom tänkte jag visa här.


Ett julkort med en gammal stämpel från Panduro. Inspirationen har jag hittat hos Muhren. Detta kort var hur roligt som helst att göra och jag kommer säkert göra många liknande kort. Det mörkblå pappret har jag rivit på vissa ställen och  sedan vikt/rullat kanterna inåt och det blir lite lager-på-lager känsla, inte alls platt som det annars gärna blir om man inte använder 3D kuddar.


Här har jag gjort på liknande sätt fast jag har arrangerat det lite annorlunda.
Ännu en gammal stämpel från Panduro, jag tycker den är så söt och den passar bra till grattiskort till mindre barn. Nu var ju inte belysning den bästa när jag fotade men det får duga. Här har jag använt samma teknik som på tidigare kort.
Det sista (som jag egentligen gjorde före dom andra 3) blev ett enkelt höstkort. Den där ugglan har väl varit med på dom flesta av mina höstiga kort men jag tycker den är så söt så det kan inte hjälpas.
Tja, det var väl allt för idag. Ska kika in på ett par bloggar innan jag sätter mig framför tv:n med ungarna.

Mera jul

I helgen har jag hunnit göra 2 kort - ett juligt och ett höstigt. Hade velat göra fler men tyvärr har det inte funnits tid men jag hoppas få lite tid under veckan som kommer.Tänkte först skriva god jul på detta men ändrade till glad lucia. Jag har varit urdålig på att skicka julkort dom senaste åren men förra året skickade jag faktiskt iväg hela 4 stycken som jag naturligtvis hade gjort själv. I år tänkte jag åtminstone få iväg ett par stycken till jul och nu detta luciakort till lucia...
Detta kort gick snabbt. Jag gjorde det ganska enkelt. Jag kunde inte hitta några papper som var höstiga nog, jag måste köpa på mig en massa papper för nu börjar dom ta slut....
Hur som helst....jag kommer nog fortsätta göra höstkort för jag bara älskar dom små svamparna och Tilda med svampkorg + andra höststämplar jag har men inte hunnit använda på länge.

Nu måste jag serva barnen med chips, dom sitter och kollar på film.

Tjingeling!

Snabbinlägg!Tänkte bara lägga ut ett kort till :)
Jag kunde inte bestämma mig för om det var klart eller inte - ville haft nån text med på kortet, t.ex tack eller grattis men jag kunde inte bestämma mig för vilken text jag skulle ha så det får helt enkelt vänta. Jag sätter på text när kortet ska användas helt enkelt! Här kommer det iallafall :)

JulkortIgår efter barnen hade lagt sig hann jag göra ännu ett julkort och nu tänkte jag bara lägga in det här lite snabbt. Håller just nu på med ett kort men det är inte riktigt färdigt än så det får vänta.
Här kommer iallafall julkortet.Pepparkakshjärtan har jag gjort själv. Först målat med distresser och sedan målat med tusch runt kanten innan jag klippte ut dom. Ett kort som gick snabbt att göra fast nu i efterhand önskar jag att jag hade placerat ut pepparkakorna annorlunda...
Fler kort

Idag på förmidagen hann jag knåpa ihop ytterligare 2 julkort. Den ena gjorde jag ungeär likadant som det förra julkortet fast i andra färger. Så här blev det...
Kort nummer 2 vet jag inte om det känns så juligt men det går iallafall i rött och lite grönt...
Det var allt jag hann med idag men det blir mer en annan dag. Hej!

Lite nytt!

Har knåpat ihop 2 stycken kort. Igår kväll bestämde jag mig för att göra årets först julkort - tänkte jag skulle börja i god tid!
Det var faktiskt riktigt roligt! Jag trodde det skulle vara svårt eftersom julen känns så lång borta med det var lätt som en plätt. Synd bara att man har så få julstämplar :(
Kortet har jag förresten redan sålt till en vän jag jobbar ihop med...
Stämpeln är en gammal magnolia stämpel och jag har målat med distresser och sedan fäst med 3D kuddar (som vanligt). Pappren är Maja design och Daisy D´s.

Kort nummer 2 gjorde jag imorse innan jag åkte och jobbade. Det var ett riktigt snabbkort. Ville göra ett lite "höstigt" kort eftersom det är höst nu.
Beslysningen var ju lite sådär imorse när jag tog bilden så färgerna är en aning "off". Alla sämplar kommer från magnolia, på bladet har jag lagt glitter och för omväxlings skull har jag inte monterat en enda grej med 3D kuddar!

Så fort jag får lite tid ska jag fortsätta göra julkort.
Ha en trevlig kväll!

Puss och kram...

... kort har jag hunnit göra idag. Jag blev så inspirerad när jag såg ett kort som Muhren gjorde för ett tag sen - jag var bara tvungen att göra ett likadant. Färgen på dom röda blommorna överensstämmer inte riktigt med verkligheten men det blir ju så iland när man fotar. Jag har färst den vita cirkeln med 3D kuddar och sedan har jag fäst stämpelmotivet med 3D kuddar på den vita cirkeln för att det inte ska se så platt ut.
Detta kort var så himla roligt att göra...
Så jag var tvungen att göra ett till! Jag har gjort detta på samma sätt som det förra fast med andra färger.
Efter att jag hade fotat detta kom jag på att jag glömt sätta dit "mitten" på dom bruna små blommorna.Så då blev jag ju tvungen att fota en gång till men denna gång med turkosa rhinestones i mitten.
Jag kommer säkert göra fler såna här, dom var verkligen roliga att göra.
Sist har vi ett  ännu DT kort för Kort i fokus. Temat var sticker/bokmärke och jag trodde inte jag ägde varken det ena eller det andra men så hittade jag några gamla halloween 3D stickers i en låda. Själva stickersen har jag fäst med 3D kuddar på den vita cirkeln. Detta var inte lätt att göra eftersom jag inte äger några papper som går i orange...

Behöver köpa på mig lite nya papper och blommor i olika färger känner jag. Det är så mycket man behöver...
Nog för idag, får se när jag hinner pyssla nästa gång.


Repris...

...av gårdagen blev det idag. Ännu en lugn och skön förmiddag utan ungar som stör. Jag pysslade ihop 2 kort, varav det ena är ett DT kort för Kort i fokus.

Här kommer iallafall det första...Jag älskar detta mönsterpapper som jag köpte på stämpelmässan i början av året. Jag utgick från pappret, motivet hade jag redan färdigmålat i färger som funkar ihop med pappret. Motivet är förresten en av sakerna jag fick i mitt vinstpaket när jag vann utmaningen på Annes blogg.
Jag stansade ut några blommor och satte ihop dom med olika pappersblommor som matchar färgera i pappret. Jag limmade fast några halvpärlor på stämpelmotivet...tyckte det såg ättre ut på det viset.
Nästa kort är ett criss-cross kort som jag gjort och storleken på dett är 11x11 cm - jag föredrar 15x15 kort men jag visste inte riktigt hur jag skulle få till det så jag höll mig till beskrivningen som du hittar här.Jag har dekorerat med stämpel från magnolia som jag fäst med 3D kuddar, ett knutet spetsband runt det hela och sedan har jag fäst like olika blommor här och där. Jag har använt halvpärlor i mitten på blommorna. Pappret jag använt är Maja design och enfärgad cardstock.
Ett ganska roligt kort att göra fast i större format helst, det blir lite enklare att dekorera på det sättet eftersom det finns mer plats.

Imorron jobbar jag så då finns det tyvärr inte tid för pyssel :(

Äntligen...

...har jag kunnat sitta i lugn och ro och pyssla utan en ungar som stör hela tiden!
Jag påbörjade 2 kort i helgen och idag hann jag göra klart och dessutom hann jag göra ett helt nytt kort.

Det första kortet började jag med i lördags och det var bara några få detaljer som inte var klara. Jag har lagt glitterlim på den vita klänningsspetsen och likaså på den blå cirkeln och sedan har jag monterad cirkeln med 3D kuddar.
Detta kortet var också så gott som färdigt men så bestämde jag mig för att lägga till bladen runt blommorna för det såg så tomt ut innan. Flickan är givetvis fäst med 3D kuddar och likaså den ena blomman. Av nån anledning så vill jag alltid fästa åtminstone en detalj med 3D kuddar på varje kort, det känns inte så platt då.
Kortet som jag gjorde idag blev ett dopkort till. Min systers lilla pojk ska döpas i september så jag bestämde mig för att vara ute i god tid. Jag blev inspirerad av blommorna och bladen på kortet jag gjorde innan detta......det kanske syns? Jag hade bestämt mig för att göra ett ganska enkelt kort, inte för mycket detaljer men det var svårare än jag trodde. Jag hade bestämt mig för att bara ha blommorna, bladen och namnet men i sista stund lade jag till lite saker, t.ex den blå remsan, det rutiga bandet, datum och "På dopdagen" i brunt. Det blir sällan som man har tänkt sig har jag märkt...


RSS 2.0