Lite nya kort

Gjorde färdigt detta kort som hade legat ett tag. Hade tänkt ge det till min lilla tjej som fyller 3 den 30:e juni.
Det hela ser lite suddigt ut men det är tack vare den värdelösa belysningen, det var mörkt när jag fotade båda korten. Ev. lägger jag till siffran 3 nånstans på kortet.

Kort nummer 2 ska jag ge till min mamma på midsommarafton, vi ska nämligen vara där då, barnen och jag. Nu blev det inte ett typiskt midsommarkort i somriga färger. Jag målade nämligen motivet för över en vecka sen och jag har ingen aning om varför jag valde just dessa färger men nu blev jag ju tvungen att matcha papper med motivet och det var inte lätt - det fick bli brunt.Nu ska jag strax iväg till jobbet. Vi ses!

Här kommer det...Här är kortet som jag kämpat med idag. Nu har jag fotat när det är mörkt ute så det är inte världens bästa foto men det får duga. Motivet målade jag igår kväll, jag lyckades efter många om och men välja ut ett motiv och t.o.m måla det! Faktskt så blev jag ganska nöjd med själva motivet. Jag har lagt stickles på hjärtanen och vingarna, stämplat runt kanten med en stämpel ur Stampartic vinsten - Grunge flourish hearts - jag älskar dessa stämplar!

Dekorationerna är jag mindre nöjd med. Tycker inte blommorna passar in, varken storlek eller färg men det är lite sent att ändra på det nu...
Texten "Especially for you" har jag embossat.
Ja, det var väl allt. Fortsatt trevlig lördagskväll!


RSS 2.0