Och här kommer tvåan...

När jag gjorde det här kortet utgick jag från blommorna. Motivet var ju förstås redan målat...
Jag har chalkat kanterna på själva cardstocken vita. Blommorna har jag också använt vit chalk på för att matta av det gröna lite. Är sugen på att pyssla mer en det hinns tyvärr inte med. Ska iväg och klippa mig i eftermiddag och sen är det fredagsmys som gäller.
Ha en superskön helg!

Påsk stämpel


Kort nr 1

Idag hann jag knåpa ihop 2 stycken kort medans lillan sov middag. Motiven var redan målade så det var bara att välja papper. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig...det fattas liksom nåt.
Här kommer det första.

sommar tilda


Snart helg!

Kan knappt vänta, har varit så himla trött hela veckan. Lillan vaknar alldeles för tidigt tycker jag, innan väckarklockan ringer.
Idag har vi varit hemma hela dagen och tyvärr har jag inte hunnit pyssla nånting alls. Har varit supersugen hela dagen på att göra åtminstone ett kort men icke - det ville inte den lilla gå med på!
Jag har iallafall hunnit måla ett motiv och några stämplade blommor och blad så jag har färdigt när jag väl får tid, kanske imorgon när lillan sover middag...?
Imorgon är det ju äntligen fredag - skönt!
På lördag förmiddag ska vi köra barnen till mormor och sen ska vi sova på hotell igen. Det ska bli otroligt skönt. Hotellet ligger i Göteborg så kanske vi tar en sväng på mässan och inhandlar lite mer pysselgrejer. Jag som precis har spenderat 1500 eller så på pysselgrejer! Det spelar ingen roll hur mycket man har, det finns alltid saker man tycker man behöver eller så vill man bara ha.
Själv behöver jag mer papper (mycket mer!), blommor, brads...listan är hur lång som helst. Blom punchar skulle jag vill ha i olika storlekar, jag har några men jag vill ha mer!
Så var det dags att börja städa upp alla leksaker igen då. Tack och lov att det snart är läggdags. Den här dagen har varit otroligt lång.

Tjingeling!

Kort nr. 2

Det här kortet gick snabbt att göra. eftersom motivet är så stort så finns det inte så mycket plats så jag satte bara dit några blommor och blad. Motivet har jag förresten maskat.
Jag har använt Basic Grey papper, bazzil cardstock, prima blommor, Qk löv, brads och lite garn runt blommorna.
De är roligt att göra kort när det går fort!
Jag är inne i en blom och blad period. Jag vill sätta blommor, blad och kvistar överallt för det är så fint...jag får hålla tillbaka lite annars skulle det vara blommor och blad överallt. Lagom är bäst.
Jag har inte satt någon text på kortet, det har jag ev. tänkt göra i efterhand när det ska användas. Kanse stämpla dit texten på den vita cirkel eller sätta dit Qk bokstäver - vi får se vad det blir.
Nu är det dags att jag sätter fart med hushållsarbetet! Måste ju snart åka och hämta småttingarna på dagis. Ha en trevlig dag!

Tilda & Edwin


Barfota Tilda

Idag har jag hunnit göra 2 kort eftersom motiven redan var målade.
Det första är inspirerat av Linda Muhr. Jag har använt papper från Maja Design, Bazzil cardstock, prima blomor, Qk mistletoe, brads och journaling stänpel från 7 gypsies.

Barfota Tilda


Nästa

Och här kommer nästa...

422282-73


Påskhelgens kreationer

Jag förstår inte varför det inte funkar att ladda upp flera bilder i samma inlägg...det funkar ju på den andra datorn.
Här kommer iallafall ett av korten jag gjort under påsken...

Påskhelgens kreationer


Noelle

Påsken är över och det känns riktigt skönt när allt återgår till det normala igen.
Har hunnit göra 2 kort som jag tänkte lägga ut här lite senare. Så länge lägger jag ut en bild på lilltjejen (Noelle) som har börja gå runt med armarna i kors.

Var hemma hos min kusin en dag i påsk och då passade vi på att stämpla upp en himla massa motiv av varandras stämplar. Jag stämplade t.ex upp massvis av hennes hänglar och magnolia stämplar som jag själv inte har och igår satt jag och målade några av motiven och idag tänkte jag knåpa ihop ett kort om jag hinner.

Jag vänta på 2 paket som jag hoppas kommer med posten idag. Det är b.la en QK shape die och 2 fluid chalks och lite papper från Maja design. Hoppas hoppas att det kommer idag!
Ska nog ta och gå och kolla om posten kommit ännu. Den är sen idag, antagligen pga av all snö...

Noelle


Svårt och hitta på rurik...?

Kom hem sent igår, missade tyvärr "Men in trees" men var hemma i lagom tid för "Lost". Ungarna var trötta och griniga och givetvis somnade dom i bilen på vägen hem så det var ju omöjligt att få dom att sova när vi väl kom hem. Alla är lika trötta och griniga idag och såna dagar är inte roliga...
Här kommer iallafall gårdagens snabbkort.

Trevlig påsk på er!

Svårt och hitta på rurik...?


Snabbinlägg

Idag hann jag göra 2 kort på förmiddagen, det blev 2 "snabbkort". Tänkte lägga upp det ena här, det andra tar jag imorgon.
Som vanligt har jag målat med distresser men med den nya stämpeldynan (VersaFine) vill det inte bli riktigt bra. Den nya dynan "suger" upp färgen och vattnet på nåt konstigt vis men det kanske är bara för att den är ny...
Den gamla dynan (Versacolor) var så himla bra men den är ju tyvärr inte riktigt svart längre så jag var tvungen att byta. Jag hoppas det blir bättre med den nya dynan när den inte är så våt längre.
Så här blev kortet iallafall...

Snabbinlägg


Sista kortet

Här kommer det sista kortet. Detta är inget beställningskort utan grattiskortet jag gjorde till min mamma som fyller år snart.
Imorgon ska jag följa med min syster och kolla på när hon rider igen. Det är alltid lika kul. Jag blir så himla sugen när jag ser nån rida. Har själv haft hästar och ridit mycket men det var ju ett tag sen nu. Skulle ju aldrig ha tid nu och jag har ju dessutom andra intressen nu.
Ska gå och göra iordning den lilla för natten. Det är ju Gossip Girl ikväll och det vill jag inte missa!

Sista kortet


Nästa kort

Här kommer det sista kortet. Har använt en stämpel från hänglar till detta kort också.
Gillar Linda Muhrs kort kort. Tycker hon gör så himla fina kort och idén till just detta kort har jag fått från hennes blogg. Jag blir så sugen och inspirerad när jag ser hennes kort.

Beställning hängel


Skit också!

Det funkar inte att lägga upp flera bilder i samma inlägg på den här datorn. Jag blir så arg! Kvittar hur mycket jag försöker så går det bara inte men på den bärbara går det alldeles utmärkt - hur kan det komma sig??
Ja ja, då får det bli ett inlägg för varje kort, kan ju inte hjälpas.
Tänkte inte lägga upp beställningskort nr 2 och 3 förräns imorgon men nu sitter lillan och äter äpple med storasyster så då passar jag på.
Här har jag använt en stämpel från hänglar, färgen på pallen ville jag ha lite mörkare men det ville bara inte.
Så här blev kortet iallafall...

Beställning rut


Beställningskort

Tänkte bara lägga in ett av beställningskorten jag har gjort. Lillan är uttråkad så det är ingen idé att sitta här och försöka skriva ett långt inlägg.
Imorgon lägger jag upp dom andra två korten.
Ha en bra kväll!

40


Shopping @ Magnolia

I fredags var jag som sagt i Borås och besökte Magnolia. Köpte en hel del grejer och gjorde av med en hel del pengar...
Efter shoppingen checkade vi in på Scandic och där slappade vi bara.
Efter utcheckning nästa dag åkte vi tillbaka till Magnolia...ha ha! Jag ångrar alltid att jag inte köpte det och det eller det så jag hade planerat att åka tillbaka dit nästa dag innan vi åkte hem igen.


422282-62


Igelkottar

Blev lite besviken när inte mina hängelstämplar kom idag :(...så jag gjorde ett litet igelkottkort istället. Min dotter ska ge det till sin moster imorgon. Barnen ska sova där för vi ska ju till Borås imorgon. Yippi!! Det ska bli så skönt och så roligt.
Ska ju bo på hotell och shoppa på Magnolia - jag har gjort en låååång lista på saker jag ska köpa. :) Vi får se vad jag får med mig hem.
Hoppas bara det går bättre med lillan den här gången. Förra gången sov hon ju inte alls. Nu när hon äntligen börjat sova hela nätter så tycker jag ju att det borde gå.
På lördag ska vi på kalas, brorsbarn som fyller år. Jag hoppas jag får lite tid att pyssla på söndag.
Snart är det ju påsk och jag har faktiskt inte gjort några påskkort. Jag får se om jag köper nån ny påskstämpel och gör nåt kort eller om jag ska strunta i det i år.
Trevlig helg på er!

422282-61


Nya stämplar

Idag hade ett trevligt litet paket landat i min brevlåda - nya stämplar från Penny Black. Dom är ju bara sååå söta!
Såklart ville jag testa med en gång. Resultatet blev detta...

422282-60

Detta kortet gjorde jag går...

422282-59

Här är några motiv jag målade igår. Hade tråkigt och ville måla nånting annat än bara magnolia motiv...

422282-58422282-57


Jag får ju inte glömma att tacka Petra/Paradise för hjälpen - TACK!
Jag kunde inte klura ut hur jag skulle få in fler än en bild i samma inlägg utan rubrik på varje bild men nu vet jag ju hur man gör tack vare Petra.

Födelsedagskalas

I helgen har jag haft kalas. Det var mycket jobb innan med maten och tårtor som ska göras och sånt men som tur är så hade jag mycket hjälp av min man. Han gjorde faktiskt tårtorna själv och gjorde det mesta när det gällde maten också. STORT TACK!
Det blev köttfärspaj och marsipantårta och det var väldigt populärt. Kocken fick många tack :)
Det var ett väldigt trevligt kalas, alla bjudna kom och presenter hade dom med sig också...
Jag önskade mig bara pengar och det var precis vad jag fick också. Det är enklast med pengar och då kan jag ju göra vad jag vill med dom sen och just i detta fall ska jag köpa pysselgrejer. Tack allihop för pengar, presenter och blommor!
På fredag bär det av till Magnolia i Borås - Yippi!!!
Jag fick ihop en hel del pengar faktiskt samt ett presentkort på 500 kr som jag fick av min man och mina barn utöver dom presenter jag redan hade fått av dom.
Tänkte mest köpa mönstrade papper, cardstock, några nya stämplar, lite Qk dies, brad och blommor...det är så mycket man vill ha ju.
Jag har även beställt några stämplar från Hänglar och stänglar samt några Penny Black stämplar. Hoppas dom kommer snart!
Gjorde ett kort igår till en pojke som snart fyller år. Kalaset är i helgen så efter det kan jag visa både det och ett annat grattiskort kort jag gjorde ör ett tag sen.

Köpte akvarellfärger igår. Har varit sugen på att testa ett bra tag nu men det var inte så lätt som jag trodde. Vad svårt det var att få det snyggt! Jag behöver nog träna lite till.

Nu ska jag gå och dricka lite te och träna på att måla med akvareller.
Ha det gott!


Trött

Idag är jag så trött så trött... Gjorde ett kort på förmiddagen - det kanske märks att jag inte kan få nog av blommor och blad för tillfället...? Kan inte heller få nog av mitt nya alfabet (Handprint mini's). Efter att jag hämtat ungarna på dagis och handlat och lagat mat och tvättat har jag inte orkat försöka pyssla. Imorgon är det min födelsedag...då blir det tårta! Godafton!

Trött

Nytt kort

Idag var jag och min äldsta dotter (som hade studiedag idag) i stan och handlade lite mat tills på lördag. Jag fyller ju år på torsdag och på lördag har jag "kalas" eftersom jag fyller jämnt.
Jag hade ju inte så himla mycket tid att pyssla idag men ett kort hann jag ändå med. Det blev ett kort som min äldsta dotter ska ge till sin bästis när hon fyller. Imorgon har jag inget planerat och eftersom det är sista dagenb på dagis den här veckan så tänkte jag passa på att pyssla så det ryker...

Nytt kort


Mera blommor

Idag på förmddagen hann jag göra ett annat grattiskort som jag också ska ge bort. Jag tycker egentligen att det blev lite för många blommor så först tänkte jag plocka bort några men sen bestämde jag mig för att behålla dom.
Nu ska jag gå och duscha. Tjingeling!

Mera blommor


Nya kort

I helgen hann jag göra klart födelsedagskortet men tyvärr kan jag ju inte visa det än...vill ju inte riskera att tjejen som ska få det ser det i förväg.
Jag hann också göra ett konfirmationskort som jag tänkte ge till min dotter när hon konfirmeras i maj.
Så här blev det...

Nya kort


Gammal layout

Det är söndag morgon och jag sitter och kolloar på barnkanalen med småttingarna. Kom isäng sent igår och är väldigt trött idag, hade gärna sovit några timmar till. Barnen kom isäng senare än vanligt dom med men inte sover dom längre för det.

Igår kollade jag på den nya Rambo filmen. Har alltid gillat Rambo och Rocky filmerna, faktiskt gillar jag dom flesta av Stallones filmer. I den nya Rambo filmen ser man verkligen hur gammal han faktiskt är. Det är nästan lite sorgligt...tycker att skådisar som han inte borde få bli gamla.
Idag har jag tänkt pyssla ihop ett födelsedagskort till en tjej som fyller år snart. Jag har ingen färdig idé så vi får se vad det blir.
Lägger upp en gammal layout som jag scrappat för evigheter sen.

Gammal layout


Helg

Helgen är äntligen här! Idag fick jag sovmorgon och det var skönt.
Idag ska vi åka och hälsa på lite familj och vänner så jag hinner inte pyssla , däremot hann jag göra ett kort igår och det tänkte jag visa nu.
Trevlig helg!

Helg


RSS 2.0