Uppdatering

Ja, här blir det inte ofta uppdateringar men nu har jag 2 kort som jag tänkte visa här, kan ju inte visa dom på min magnolia blogg.
 
Det första kortet gjorde jag härom dagen efter att ha blivit inspirerad av Linda. Jag har använt en gammal stämpel från hänglar som jag målat med distresser. Till kortet har jag använt tags, punchinella, retroblommor, primablommor, stickles, glittriga brads, QK alfabetet Studio classic och rutigt band att knyta om.

Detta var ett roligt kort att göra, gillar lager-på-lager fast det blev ändå inte riktigt min stil, tror det är färgerna som inte riktigt stämmer.

Kort nummer 2 gjorde jag igår kväll. Jag valde ett gammalt motiv från hänglar och målade det med distresser. Jag valde att använda blått så jag valde papper och färg på dekorationer efter färg på stämpelmotivet. Blommorna har jag klippt ut för hand, jag hittade en mall nånstans men kommer inte ihåg var...
Den lilla gröna blomman i mitten har jag stansat ut. Jag har också använt lite metallpynt och halvpärlor och QK alfabetet Handprint mini. Jag har lagt stickles på blommorna så dom glittrar så fint.

På baksidan har jag som vanligt använt min personliga stämpel, bakom denna har jag lagt en blomma - samma som på framsidan fast i större format - som jag klippt ut för hand.

Ja, det var väl allt för denna gång. Vi ses :)

RSS 2.0