DT

För ett tag sedan nämnde jag här att jag var en av flera som vunnit en DT tävling på Kort i Fokus och denna veckan har det blivit min tur att göra en del kort. Eftersom vi är ganska många DT medlemmar så är vi indelade i smågrupper där varje grupp tar varsin vecka.
Måndagar har vi "Cardjacked" (vilken jag tyvärr missade att vara med på denna gång) och idag är temat fjärilar och fredag har vi jobbat efter en skiss. Tänkte lägga upp mina 2 bidrag här eftersom jag inte hunnit göra nåt nytt.Detta kort hör till temat Fjärilar som var dagens uppdrag.


Detta är skissen vi har jobbat efter och jag höll mig ganska nära skissen.
Man fick inte använda stämplar vilket jag tycker är otroligt svårt!
Så här blev det iallafall...Eftersom stämplar var förbjudna så använde jag mig av klippark från Panduro. Jag har bara använt cardstock som bakgrund eftersom jag ville få till lite strandkänsla, dessutom var jag rädd för att det skulle bli för grilligt med mönstrat papper. Bokstäverna är stansade med Qk:en - studio och metro. Ett ganska enkelt kort s

Inspirationen tillbaka!Nu tror jag att inspirationen har hittat tillbaks! I förmiddags knåpade jag ihop detta kort och för en gångs skull blev jag faktiskt nöjd. Kortet går i lila - jag har använd papper från My minds eye - 29th street heter serien. Stämpeln är från hänglars nya klubbkit. Jag har satt dit stämpeln med 3D kuddar och för att få med spröten (jag råkade ju klippa bort dom...) har jag stämplat dit dom direkt på pappret och sen satt det målade motivet över. Jag har även använt lite swirlar , knappar och blommor från You do.
Ska försöka pyssla ihop nåt imorgon förmiddag också om jag hinner.

Tjingeling!

Mors dag

Idag på mors dag fick jag först sovmorgon och när jag gick upp fick jag blommor och choklad :)På eftermiddagen åkte min "gubbe" iväg för att spela golf och då passade jag på att pyssla ihop 2 kort. Jag använde mig av dom nya hänglar stämplarna från klubbpaketet som jag redan hade målat med distresser. Det första kortet går i lila...

     (Framsidan)

    (Baksida)

    (Insida)

Jag har dekorerat insidan och baksidan lite extra denna gång.


Kort nummer 2 gick i svart, vitt och rött...Detta kort har jag inte gjort nån insida till än, det gör jag när det ska användas eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska ha det till än. Nyckelpige pojken har jag satt dit med 3D kuddar.
Det var allt för idag. Får se om jag knåpar ihop nåt kort imorgon. Ha det gott!Inspirationskris!

Idag satte jag mig ner och knåpade ihop ett kort trots total avsaknad av inspiration, det hela var ganska krystat kan man säga...
 Jag förstår inte vad som har hänt men jag har ingen som helst inspiration - hoppas den kommer tillbaka snart.
Har fått en beställning på Tack kort som jag måste sätta mig ner och göra också. Det är 9 st som ska göras (!!) så jag får väl försöka göra dom så enkla som möjligt...
Hursom helst, här kommer dagens kort som är et födelsedagskort till en kille...Jag har använt en av dom nya hängelstämplarna som jag färglagt med distresser. Bokstäverna är Diesel classic, papprer från Basic grey, Daisy D m.fl. Löven är utstansade med Qk:en.

Titta vad jag hittade i brevlådan...

Äntligen kom dom nya stämplarna från Hänglar! Givetvis passade jag på att montera, stämpla upp och färglägga några medans lillan sov middag. Får se om jag hinner göra nåt kort i helgen.
Imorgon ska jag på månadsmöte med jobbet så då går hela dagen bort och på lördag kanske jag ska ha en visning...men på söndag kanske jag får en stund att sitta.

I köksskåpet i ett glas hittade jag en sån här...En riktig otäcking som dammsugaren fick ta hand om!
Dags att laga middag - tjingeling!

Riktigt sommarväder

Ute är det varmt och skönt, helt underbart väder! Jag har suttit inne hela förmiddagen och jobbat lite, lagt in beställningar, tvättat och lite annat nödvändigt men i eftermiddag tror jag nog att jag tar barnen och går ut en sväng så dom får springa av sig lite.

Hade en visning igår kväll men hann pyssla ihop et kort på förmiddagen. Det blev ett kort till mors dag.Stämpeln är från Magnolias nya klubbpaket. Texten på kortet är utstansat i Qk Biography och studio, bladen är också Qk. På blommorna har jag använt glitter (stickles) men det syns knappt på bilden.
Inspirationen och lusten till att göra kort är som bortblåst av nån konstig anledning. Jag hoppas det

Grattiskort

Så var det söndag igen...
Det har varit en ganska lugn och skön helg, synd bara att vädret inte var bättre.
Mellersta dottern blev bjuden på kalas igen hos en lite kille som går på hennes dagis så i torsdags knåpade jag ihop ett kort.
Det blev så här...

image109

Jag har använt stämpel från Hänglar & stänglar som jag målat med distresser, papper från Basic grey, siffran 5 har jag klippt ut för hand och bokstäverna är Qk Studio classic, stjärnorna är också utstansade med Qk:en.
För övrigt ägnar jag den mesta lediga tiden till att få ihop mina visningar vilket inte är lätt...jag tror jag har fått många gråa hår.
Nästa vecka är sista veckan i utbildningen, då ska jag ha mina 8 visningar avklarade sen bär det iväg till nästa steg vilket är företag. Ska ha månadsmöte/utbildningsdag den 16 maj så det ska bli lite spännande...

Det var aallt jag hade för den här gången. Tjingeling! 

RSS 2.0