Lite nya kort

Gjorde färdigt detta kort som hade legat ett tag. Hade tänkt ge det till min lilla tjej som fyller 3 den 30:e juni.
Det hela ser lite suddigt ut men det är tack vare den värdelösa belysningen, det var mörkt när jag fotade båda korten. Ev. lägger jag till siffran 3 nånstans på kortet.

Kort nummer 2 ska jag ge till min mamma på midsommarafton, vi ska nämligen vara där då, barnen och jag. Nu blev det inte ett typiskt midsommarkort i somriga färger. Jag målade nämligen motivet för över en vecka sen och jag har ingen aning om varför jag valde just dessa färger men nu blev jag ju tvungen att matcha papper med motivet och det var inte lätt - det fick bli brunt.Nu ska jag strax iväg till jobbet. Vi ses!

Här kommer det...Här är kortet som jag kämpat med idag. Nu har jag fotat när det är mörkt ute så det är inte världens bästa foto men det får duga. Motivet målade jag igår kväll, jag lyckades efter många om och men välja ut ett motiv och t.o.m måla det! Faktskt så blev jag ganska nöjd med själva motivet. Jag har lagt stickles på hjärtanen och vingarna, stämplat runt kanten med en stämpel ur Stampartic vinsten - Grunge flourish hearts - jag älskar dessa stämplar!

Dekorationerna är jag mindre nöjd med. Tycker inte blommorna passar in, varken storlek eller färg men det är lite sent att ändra på det nu...
Texten "Especially for you" har jag embossat.
Ja, det var väl allt. Fortsatt trevlig lördagskväll!


Födelsedagskort

Har pysslat ihop ett litet födelsedagskort till en liten kille som fyller 7. Kortet tog mindre än en timme och resultatet blev ganska enkelt. Vill inte ha för mycket blommor och krams när det ska ges till en kille men lite fint vill man ju ändå att det ska vara :)

Jag har använt mig av Martha Stewart mönsterpapper, monterat med 3D-kuddar. Den blå fyrkanten har jag stämplat med en textstämpel. Allt är givetvis chalkat och jag har använt chestnut roan - min favorit.

Det var allt för denna gång. Trevlig helg!

Ett litet hÄnglakort

Detta kort gjorde jag förra helgen och jag hade tänkt mig ett morsdagskort men jag vet inte om det blev det. Det känns också som det fattas något och så fort jag kommer på vad det är så lägger jag nog till nån eller några detaljer.
Vi får väl se om kortet kommer till användning.

Det var allt för denna gång! Tjingeling :)


Stampartic sketch-challenge

Jag deltog i den förra utmaningen på Stampartic och jag tänkte vara med på denna skissutmaning också.

Mitt kort går i blått och brunt. Till detta kort har jag använt mig av en gammal stämpel från hänglar. papper från Kaiser och Martha Stewart. Jag har använt minimalt md dekorationer till det här kortet.
Vi får se hur det går den här gången. Vi ses!


Uppdatering

Ja, här blir det inte ofta uppdateringar men nu har jag 2 kort som jag tänkte visa här, kan ju inte visa dom på min magnolia blogg.
 
Det första kortet gjorde jag härom dagen efter att ha blivit inspirerad av Linda. Jag har använt en gammal stämpel från hänglar som jag målat med distresser. Till kortet har jag använt tags, punchinella, retroblommor, primablommor, stickles, glittriga brads, QK alfabetet Studio classic och rutigt band att knyta om.

Detta var ett roligt kort att göra, gillar lager-på-lager fast det blev ändå inte riktigt min stil, tror det är färgerna som inte riktigt stämmer.

Kort nummer 2 gjorde jag igår kväll. Jag valde ett gammalt motiv från hänglar och målade det med distresser. Jag valde att använda blått så jag valde papper och färg på dekorationer efter färg på stämpelmotivet. Blommorna har jag klippt ut för hand, jag hittade en mall nånstans men kommer inte ihåg var...
Den lilla gröna blomman i mitten har jag stansat ut. Jag har också använt lite metallpynt och halvpärlor och QK alfabetet Handprint mini. Jag har lagt stickles på blommorna så dom glittrar så fint.

På baksidan har jag som vanligt använt min personliga stämpel, bakom denna har jag lagt en blomma - samma som på framsidan fast i större format - som jag klippt ut för hand.

Ja, det var väl allt för denna gång. Vi ses :)

Grattiskort


Detta grattiskort gjorde jag i eftermiddags. Det ska ges till en liten kille (makens brorson) som fyller 4 år.
Stämpeln är från hänglar osch jag har målat motivet med distressink. På stjärnorna har jag lagt glitterlim så dom glittrar fint fast det syns inte mycket på bilden.
Insidan har jag stämplat med stämpel från Grunge Collection, texten är utskriven på datorn.
Det var allt för idag. Trevlig kväll!
Stampartic sketch challenge #1


Här är mitt bidrag till sketch utmaningen på Stampartic. Jag har gjort det enkelt för mig och struntat i den komplicerade vikningen. Det var jobbigt nog ändå att få till detta kort med barnen hemma, dom stör ju hela tiden så det tar evigheter...
Eftersom motivet är från hänglar så kan jag inte lägga ut det på min vanliga blogg utan det får bli här istället.Jag har kikat på alla bidrag som kommit in så här långt och dom är ju jättefina allihop. Besök gärna min magnoliablogg där jag visar alla mina dt-kort mm. Måste kila nu. Trevlig kväll på er!

Äntligen en uppdatering!

Jag har haft internetstrul och därför inte kunnat uppdatera här alls men nu funkar det igen. Tänkte lite snabbt lägga ut några kort jag gjort under tiden jag varit utan internet.


Nu ska vi iväg och julhandla!

Lite nytt!
Så var det dags att uppdatera lite. Jag har 2 nya kort att visa och det första kommer här...


Det andra kortet har en lite annorlunda vikning. I måndags gjorde jag ett kort med denna vikningen till en utmaning på stampARTic och det var så kul så jag var tvungen att göra ett till! Jag kommer definitivt att göra fler :)

Titta gärna in på min magnoliablogg också! Ha det så bra :)
En gammal hÄngel

Det blev ett grattiskort med en gammal hängelstämpel. Motivet målade jag för över en vecka sedan och idag bestämde jag mig för att använda den på ett kort, sagt och gjort, här är resultatet...

Kolla gärna in min magnolia-blogg, där finns det fler nya kort :)
Fylle hÄngelHär kommer ett nytt kort jag gjort med en gammal stämpel från hänglar. Jag gillar dom gamla stämplarna, det är inte lika mycket detaljer på dom. Ju fler dataljer desto krångligare blir det ju att måla...
Dekorationerna är utstansade med Qk och retro punchen. Jag har målat motivet med distresser och texten har jag skrivit ut på datorn.
Mer hinner jag inte idag tyvärr. Ha en trevlig dag :)


 
Här kommer ett till...

...som jag pysslade ihop igår kväll. Ännu en stämpel från hänglars senaste klub-kit. Motivet målade jag för länge seda men det har liksom inte kommit till användning. Jag har utgått från motivet och valt papper och dekorationer efter färgerna som jag målat motivet med. Bladen runt blomman har jag klippt ut från mönsterpapper.Det var allt för idag. Tack för titten och lämna gärna en kommentar, det är alltid trevligt!


.: Kompis-kort :.

Ja, här kommer ett nytt kort som jag har pysslat ihop idag. Har inte hunnit pyssla nåt sen förra veckan och har heller inte haft nån riktig inspiration heller.
Här har jag använt en stämpel från hÄnglars senaste klubbkit som jag målat med distresser. Papper kommer från BG och blommorna är utstansade med retropunch och Qk, hjärtbladen har jag klippt ut för hand.


Det får bli en snabbis......ja, uppdatering alltså. Barnen ska ha kvällsmat strax men jag tänkte lägga upp ett kort jag gjort först.
Jag bara älskar dom 3 basic grey papper jag har använt här men tyvärr syns dom inte så mycket. Stämpeln är egentligen en halloweenstämpel från hÄnglar men jag har målat den i grönt och rosa för att den ska passa till andra tillfällen också. Jag brukar inte göra halloweenkort men jag gillar denna stämpeln och den går ju faktiskt använda när som helst.


Texten "birthday" har jag skrivit ut på datorn, jag har använt lite olika fonter. Blommorna har jag stansat ut med min whalepunch och sen har jag bara klippt ut en grön cirkel och satt i mitten. Fjärilarna har jag klippt ut för hand.
Dags att ge barnen kvällsmat.

RSS 2.0